I es van fer eterns

"Si perdeu, seguireu sent els millors del món; però si guanyeu, sereu eterns...." 
(Pep Guardiola)



I es van fer eterns...  

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
A vegades plorar és ben dolç!
Clidice ha dit…
és que costa de creure com hem passat de ser uns eterns patidors a tenir l'equip que ha batut tots els rècords de la història del fubol :) imagino que en Guardiola n'és ben conscient del que han aconseguit i de la importància que té la seva feina per a milions de persones al món :)
joanfer ha dit…
Molt dolç, Carme, però també tan necessari com riure!

Doncs no tinc clar si encara són conscient, Clídice. Ell mateix deia que potser seran plenament conscients d'aquí un temps, quan per sort o per desgràcia, haguem de mirar enrere i veure el que han aconseguit...
joanfer ha dit…
Per cert, Jesús, no sé si ets gaire futbolero i això ha esdevingut un bon regal d'aniversari... ;) En qualsevol cas, espero que hagis gaudit del teu dia!
Gemma ha dit…
Encara no havia vist les imatges, malgrat que tothom n'hagi parlat del dret i del revés...
I, la veritat, fam emocionar de l'emoció que se'n desprèn.
joanfer ha dit…
Tens tota la raó, Gemma. La primera vegada que ho veus t'agafa un no sé què, que què sé jo, que jo què... ;P

En qualsevol cas, és molt bo expressar les nostres emocions en públic i crec que, en general, no estem gaire educats per això...

Benvinguda i gràcies per enllaçar-me. Aprofito també per desitjat-je una molt bona entrada d'any!

Una abraçada... ;)
caterina ha dit…
Gran frase la de Guardiola i certa! Aquest Barça és el millor de la història, sens dubte, i Guardiola, vaja, el qeu ha fet és impressionant. Jo era de les que no donava res per ell quan es va posar davant el primer equip del Barça, sobretot venint d'on venia d'entrenar. Però fa temps que he rectificat. I tot plegat encara pot anar a més! Aquest també pot ser un any molt gran :)
joanfer ha dit…
Tant de bo sigui així, Caterina.

Jo sóc dels que de bon principi li donava un bot de confiança al Pep. Penso que, fins que no es demostrés el contrari, podia ser un entrenador vàlid. Ara bé, tan vàlid i amb els resultats qua ha tret, sí que no m'ho ssperava pas.

Ara només cal continuar en aquesta línia per continuar guanyant títols. Repetir el mateix de l'any passat és molt, molt díficil... però ja veus que no impossible d'assolir! ;)

Gràcies per la teva visita... ;D

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat