Cercar o descobrir?

Eterna qüestió aquesta: cercar o descobrir? En l'amor, les amistats, la feina... Busques o realment trobes? Preguntes que segur que ens hem fet alguna vegada i que probablement seguiran sense tenir resposta clara o definitiva. Aquest vídeo parla una mica de tot això. 

I què voleu que us digui sobre el vídeo... Doncs que m'ha agradat. I molt. I ja sabeu que sempre que alguna cosa m'agrada, la comparteixo. Així que aquí la teniu...

Comentaris

Anònim ha dit…
Quan busco una cosa es perquè vull aquella cosa, i lo altre lo únic que fa es interposar-se en el meu camí, altrament dit obstacles. Quan hagi solucionat la meva necessitat ja passarem a lo següent. Soc un tio ordenat. Segur que em perdo moltes coses, però i què? No es el que busco en aquell moment.
Però cadascú es diferent i munta la seva vida com vol.
Carme Rosanas ha dit…
M'ha agradat el vídeo i jo crec (com en pons i sense que serveixi de precedent) que sovint busco coses i me'n perdo d'altres, però (a l'inrevés que en pons) crec que hauríem de saber buscar i descobrir, qui sap si tot a la vegada o alternativament. Perquè crec que quan vols o necessites aquelles sabates, també està bé aconseguir-les. I segurament no cal anar amb els ulls tancats i pots veure també les gorres i els jerseis. El punt just, el camí del mig, la mesura adequada, tan difícil...
Ada ha dit…
Quin vídeo més bonic!! Jo crec que sempre és millor descobrir, trobar, encontrar-se per casualitat, que buscar... Perquè potser no trobes mai el que busques o simplement perquè li treus encant a la vida.
Malgrat tot, jo no compararia "coses" amb "persones", perquè les persones sóm molt més complicades, extranyes, difícils de trobar i sobre tot, més importants que les coses.
Allò de deixar les portes entre-obertes, et pot donar un fum de possibilitats... i davant de moltes possibilitats potser ens emboliquem i no acabem de saber què és el que realment volem... Bona reflexió!
Laura T. Marcel ha dit…
Entre buscar i trobar hi ha una qüestió d'actitud. Buscar és una posició activa i trobar és més passiu. Hi hauria molts matisos entre aquestes dues paraules i tot el que comporten. Però amb intenció o no, a vegades a la vida se't presenten coses, no se si per casualitat o per causalitat, que no buscaves, però que et van com anell al dit. Caldrien moltes hores de reflexió sobre el buscar versus trobar!

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat