Temps de propòsits

Una de les coses positives que ens porta el canvi d'any és que, a qui més qui menys, ens agrada començar-lo amb nous propòsits, renovació de promeses, portes velles que volem tancar, finestres que volem obrir i alguns portons que deixem mig oberts per si de cas...

I és aquesta actitud d'esperança i d'il·lusió la que ens fa sentir-nos que encara estem vius i que encara ens queden moltes coses per fer i objectius per assolir. Tant de bo un dels propòsits sigui mantenir aquest esperit tot l'any, tenim el mal costum de només tenir-lo en dates com aquestes. I ens queda tot l'any per endavant! De nosaltres depèn que es mantingui aquesta llum d'esperança de forma permanent.

I jo no sé vosaltres, però jo ja he fet els meus propòsits. Alguns de nous, alguns és veritat, són de repetits (si jo us expliqués...); però és el que té quan un no es dóna per vençut (o simplement perquè els de Mataró som així, uns capgrossos). Això sí, el vell propòsit de deixar-me caure més sovint per aquí, em sembla molt que el deixaré per una altra vida. Massa anys que el mantinc, però mai acabo d'assolir-lo. Deixarem que les ganes, la inspiració i la màgia (sí, sí... la màgia!!) faci la seva feina. 

Que el nou any ens porti a seguir compartint petits i grans moments on sigui, però que aquests ens faci sentir vius. Us desitjo una bona entrada d'any i un millor 2015! Sigueu bons i bones, o no... però sigueu sempre molt feliços! Gràcies a tots i totes per ser-hi...


Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Molt bon any, Joan...
maduixeta ha dit…
Ple de bons propòsits....
Feliç any nou

petons
Anònim ha dit…
Fa temps que he arribat a la perfecció i per tan no em cal fer-me propòsits :P
joanfer ha dit…
Siguin amb molts o pocs propòsits, espero que tingueu un bon 2015!! ;)
Lydia Yuste ha dit…
Sempre hem de tenir l'esperança que tot serà millor; l'optimisme ens fa estar més actius i predisposats a aconseguir tot els que ens proposem.

Benvingut sigui aquest 2015 amb totes les coses precioses que estan per arribar.

Una abraçada molt forta, Joan!
Bon any!
joanfer ha dit…
Lydia!! Ara veig que no t'havia contestat. Excel·lent energia positiva porta el teu comentari. Em quedo per mi una miqueta i la resta la repartim!!

Un petó gran!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Fent camí