Mataró decideix!


M'agrada aquest lema. Ja l'havia vist en altres poblacions del país però, fins ara, no m'havia aturat a analitzar-lo. Mataró decideix. És molt diferent dir-ho així, que dir "Mataró vol decidir". D'aquesta forma no hem de demanar permís a ningú. Nosaltres decidim què volem fer i què volem ser, li pesi a qui li pesi. 

Ha arribat també, doncs, el moment que Mataró decideixi. Gairebé tres-centes persones vam assitir ahir a la presentació de la plataforma mataronina, que neix des de la mateixa ciutadania popular, i que s'encarregarà de tirar endavant la preparació de la futura consulta per la independència. L'acte va ser curt, ràpid. Però potser no calia més. No és moment de discursos grandiloqüents i sí de posar-se a treballar. Perquè, ara sí... Mataró decideix!

Comentaris

rits ha dit…
enhorabona!
ara molta feina per endavant!! crec que a aquestes iniciatives manca donar molt bona informació, fer entendre a la gent la importància de les consultes i perquè es fan.
Elfreelang ha dit…
perfecte ara només falta que corri arreu la brama: decidim!
Garbí24 ha dit…
Nosaltres ja ho hem fet i va ser un éxit de participació.
Al final ens escoltaran per força
Clidice ha dit…
què bé! nosaltres decidim el 24 d'abril :)
Nits ha dit…
Jo m'he apuntat a fer les del poble on visc ara. Ens portarà feina oi tot això? :P però a mi també m'agrada que per una vegada es pugui decidir sobre aquest tema, és igual si Sí o No, però no m'ha agradat mai que ens facin callar i crec que feia massa que catalunya estava encallada.

Sort company, seguiré a veure com va el vostre poble :)
joanfer ha dit…
Rits. I tant que hi ha feina per endavant! Jo miraré d'estar en tot allò que pugui. Encara que sigui petit, cal que posem cadascú de nosaltres el nostre granet de sorra. I a Mataró no serà gens fàcil popularitzar la iniciativa...

Elvira. Quan es va fer la consulta d'Arenys, vaig escriure un article que, per cert, va ser publicat per diversos mitjans de comunicació, en el que parlava de l'efecte papallona (http://filojoanfer.blogspot.com/2009/09/efecte-papallona.html). Doncs tot el deia afortunadament s'esta complint. Només cal que no deixi d'estrendre's!

Gemma. Ja ens tocava. Vaig arribar a pensar que no l'arribaríem a fer mai!

Garbi i Clídice. Nosatres no arribarem al 24 d'abri (ja m'agradaria). O sigui que m'imagino que ja serà per al juny. Tant de bo tinguem la mateixa sort (o millor encara que a vosaltres).

Nits. Si porta molta feina o no, ho sabré realment el divendres, que tenim reunió. A part d'això, penso el mateix que tu. Tan sí és pel sí com pel no, és de justícia que poguem expressar-nos democràticament. Jo quan sàpiga quin és el teu poble, també li faré un bon seguiment... ;P
Molta sort a tu també, companya.

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat