dijous, 8 de setembre de 2011

Per un país de tots, l'escola en català

Us trameto el cumunicat que ha difòs Som Escola informant de les diverses mobilitzacions que es duran a terme arran de la sentència del TSJC sobre la immersió lingüística:


Benvolguts/ Benvolgudes

Aquest dilluns, 12 de setembre, hem de mostrar el nostre rebuig a la interlocutòria del TSJC que posa en qüestió el model d’immersió lingüística a Catalunya.

-Al matí, us animem a penjar el cartell a tots els centres escolars amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”. Podeu descarregar-vos-el, en alta resolució, des del web http://www.somescola.cat.

-A les 19 hores, us convoquem a fer concentracions simultànies davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya amb la pancarta “Per un país de tots, l’escola en català”. Descarregueu-vos-la des del web http://www.somescola.cat.

Cal que aprofitem el primer dia del curs escolar per reclamar alt i fort que no farem ni un pas enrere en l’ús del català a l’escola. Us animem a participar en les mobilitzacions!

Feu difusió d’aquest correu a qui cregueu que li pugui interessar.

Tots i Totes Somescola!

Si voleu adherir-vos al manifest de Som Escola (ja sigui a nivell particular o d'entitat) podeu fer-ho clicant aquest enllaç :
http://www.somescola.cat/www/somescola/ca/adhesions.html


3 comentaris:

XeXu ha dit...

Aquests dies tots n'estem parlant, però és molt important que la gent a la que afecta aquesta llei, és a dir, als professors (per no dir als alumnes, és clar), es moguin i mostrin el seu rebuig a aquest atac contra la nostra llengua. Espero que la convocatòria sigui tot un èxit.

Carme ha dit...

Jo també ho espero i jo que no sóc no professora ni esgtic a l'escola probablement hi vagi també!

Elfreelang ha dit...

Tractarem de fer el que estigui en les meves mans....anava dir les nostres mans però responc per les meves....vivim temps difícils...