Per un país de tots, l'escola en català

Us trameto el cumunicat que ha difòs Som Escola informant de les diverses mobilitzacions que es duran a terme arran de la sentència del TSJC sobre la immersió lingüística:


Benvolguts/ Benvolgudes

Aquest dilluns, 12 de setembre, hem de mostrar el nostre rebuig a la interlocutòria del TSJC que posa en qüestió el model d’immersió lingüística a Catalunya.

-Al matí, us animem a penjar el cartell a tots els centres escolars amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”. Podeu descarregar-vos-el, en alta resolució, des del web http://www.somescola.cat.

-A les 19 hores, us convoquem a fer concentracions simultànies davant dels ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Catalunya amb la pancarta “Per un país de tots, l’escola en català”. Descarregueu-vos-la des del web http://www.somescola.cat.

Cal que aprofitem el primer dia del curs escolar per reclamar alt i fort que no farem ni un pas enrere en l’ús del català a l’escola. Us animem a participar en les mobilitzacions!

Feu difusió d’aquest correu a qui cregueu que li pugui interessar.

Tots i Totes Somescola!

Si voleu adherir-vos al manifest de Som Escola (ja sigui a nivell particular o d'entitat) podeu fer-ho clicant aquest enllaç :
http://www.somescola.cat/www/somescola/ca/adhesions.html


Comentaris

Sergi ha dit…
Aquests dies tots n'estem parlant, però és molt important que la gent a la que afecta aquesta llei, és a dir, als professors (per no dir als alumnes, és clar), es moguin i mostrin el seu rebuig a aquest atac contra la nostra llengua. Espero que la convocatòria sigui tot un èxit.
Carme Rosanas ha dit…
Jo també ho espero i jo que no sóc no professora ni esgtic a l'escola probablement hi vagi també!
Elfreelang ha dit…
Tractarem de fer el que estigui en les meves mans....anava dir les nostres mans però responc per les meves....vivim temps difícils...

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat