XIV Mostra de Fotofilosofia

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2020 (UNESCO, 19 de novembre) es convoca la XIV Mostra de Fotofilosofia. Un any més, a l'escola volem enriquir el pensament filosòfic a Secundària, tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia de col·legis i instituts. 

L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital i acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia. 

BASES 

1. El termini d’aquesta convocatòria és del 14 de setembre al 25 d’octubre de 2020. 

2. Es participa través del blog: “Sapere Audere”, (filosofialestel.blogspot.com). Tot l'alumnat tindrà permís, amb nombre d'usuari i contrasenya, per poder penjar les fotofilosofies.

3. Cada post correspondrà a un alumne/a. 

- En el títol s’hi escriu el número del post i la pregunta; 

- Dins el post es puja la fotografia en mida gran i centrada. 

- Convé afegir-hi etiquetes o categories: natura-cultura, Nietzsche, antropologia, metafísica, ... 

- Abans de penjar-ho definitivament, l'alumne/a haurà desar el post i comunicar-ho al professor. 

4. Els posts han de ser originals i propis. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia. El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament). 

5. Cada centre seleccionarà un 10% de les millors fotografies per presentar-les a l’acte públic de tots els centres participants, que es farà el dia 18 de novembre, on assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement. CALENDARI 

Data d'inici de presentació: Dilluns 14 de setembre 

Data final de presentació: Diumenge 25 d'octubre (penjades al blog 

Votacions: Del 26 al 29 de novembre (alumnat, professorat, personal del centre i famílies) 

Dia de la Mostra i exposició de FOTOFILOSOFIES: Dimecres 18 de novembre a les 17h (en principi de forma virtual) Molta sort a tots i a totes i ENDAVANT!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El de las zapatillas

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem