XII Mostra de Fotofilosofia

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2018 (UNESCO, 15 novembre) es convoca la XII Mostra de Fotofilosofia. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital i acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Un any més, a l'escola hem volgut enriquir el pensament filosòfic a Secundària, tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia de col·legis i instituts.

A més, aquest curs celebrem 10 anys de la primera vegada que vam participar a la Mostra, i també que vam incorporar el Projecte Filosofia 3/18 al centre. Totes les nostres Fotofilosofies les podreu veure visitant el nostre blog: SAPERE AUDERE Les guanyadores d'enguany, representaran a l'escola en l'acte central de la Mostra, que tindrà lloc el proper dimen un acte públicecres 14 de novembre a les 17h, a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Us hi esperem!

Comentaris

Josep ha dit…
Ets conscient que, per a la majoria de persones, la filosofia és un pal?

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Un pot de maionesa i dues cerveses

Encara t’enyorem