Premis Pons

Per celebrar el novè aniversari del seu primer post, el Sr. Pons, del blog Pon's blog, ha decidit treure uns nous premis, els Premis Pons, amb la intenció de guardonar a tots aquells blogs dotats de qualitat i excel·lència, que valen la pena tenir-los ben a prop sempre.

Malgrat que jo porto un temps poc actiu amb el meu blog, i amb falta de temps i d'idees per acabar de decidir si li fem una rentada de cara i continuem, o per contra, l'acabem de guardar al calaix dels records definitivament, l'Ada del blog A joc de daus s'ha recordat d'ell i ha volgut dotar-lo d'aquest premi de reconeixement. Molt agraït, doncs, a l'Ada, companya durant temps de grans estones blogaires.



Tanmateix, i tal i com recomana l'acceptació d'aquests premis, passo a guardonar als meus blogs amb el premi. A diferència de l'Ada, així com també d'altres blogs que he visitat, aquí llençarem la casa per la finestra i en donaré tres de premis, perquè mai se sap quan tornaré a passar per aquí... Els blogs que vull premiar són els següents:

Al blog Sentir y crear, de la Syra Boix. Mataronina de mena, la Syra despulla la seva ànima en el seu blog, on trobareu reflexions, experiències i texts propis que no us deixaran indiferents...



Al blog, Temps de maduixes. En aquest blog, Maduixeta, que ja porta temps entre nosaltres, es buida completament a cada post que escriu, convertint-se en una barreja de sentiments, passió i erotisme que inevitablement t'acaba atrapant. Quan llegeixes el primer i l'acabes, vols seguir llegint-ne més...


Per acabar els guardons, us vull presentar el blog de la Sílvia Cantos, Us recomano... La Sílvia Cantos és la dolça veu del programa "Històries" de Vilassar Ràdio, un programa de cultura, de literatura, de llibres, d'històries... Us convido a escoltar-la, us conquistarà. Igual que ho farà el seu blog, ple de recomanacions de lectures, presentacions, agendes literàries i una petita ressenya sempre  pels grans amants de la lectura.


A totes tres, moltíssimes felicitats, i tant de bo els vostres blogs puguin gaudir de la mateixa qualitat i vitalitat com ho esteu fent fins ara. Moltes gràcies!


Comentaris

maduixeta ha dit…
Uix! mai m'havien fet un reconeixement així. Moltes gràcies. En aquestes ocasions no sé qué s'ha de fer.

Una pluja de petons
Anònim ha dit…
Tres blogs premiats?! No se perquè em molesto a posar les normes si després la gent fa el que li dona la gana...

A veure que tenim, coachging i relacions... poesia.... i llibres. Pse, no està malament.

PD: Maduixeta, el que s'ha de fer es seguir les normes del premi
joanfer ha dit…
Ostres, Sr. Pons, sí que és greu el què he fet com per posar-se d'aquesta forma.... Déu n'hi do! Disculpi vostè, doncs, si l'he ofès, no ha estat la meva intenció en cap moment. Sóc home de normes, però entenc que les normes són per les persones i no a l'inrevés. Això que ha passat no tornarà a passar, li ben asseguro...

Ara bé, i parlant de normes, tinc per norma valorar i respectar el blogs dels altres, m'agradin o no m'agradin. Així que, deduint del seu comentari, sento si els blogs premiats no acaben de ser del vostre gust. Pel meu gust, no només no estan malament, sinó que, pse... els trobo molt adients pel premi.

Moltes gràcies per la seva visita i que tingui un bon dia, Sr. Pons.
joanfer ha dit…
Maduixeta. Ja tens les normes. Moltes felicitats pel premi ben merescut... Petons!! :)
Anònim ha dit…
Ofès no seia la paraula, potser decebut i prou. Ben mirat podria haver sigut pitjor, podries no haver seguit el premi!
Ada ha dit…
jejeje Veig que has seguit la cadena, molt bé i enhorabona als blogs premiats! Segur que s'ho mereixen!
Saludets
maduixeta ha dit…
Torno a agrair-te el premi concedit. Pero encara no he tingut temps de veure qué haig de fer. De fet el que no entenc es com puc nominar un blog amb el qual no tinc relació.... Vaig amb molt de retard però el temps darrerament no em sobra.
Només volia que sapiguéssis que ho tinc present i sóc agraïda.

una pluja de petons,
joanfer ha dit…
Estigues tranquil·la per mi, maduixeta, ni molt menys pensava que fossis desagraïda, dona... :)
A més, jo crec que no hi ha problema en que et prenguis el teu temps.
Gràcies per passar-hi! Petons!!

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat