Barcelona Pensa

Aprofitant el Dia Mundial de la Filosofia (dijous 20 de novembre) neix Barcelona Pensa, una iniciativa que pretén apropar la Filosofia a tothom per tal de seguir demostrant, malgrat alguns, el seu important paper dins la societat. Idea pionera a tot l'estat, es basa en experiències similars a altres països d'Europa, que porten anys portant-la a terme.

El festival, que tot just comença demà i durarà fins el proper dissabte 22 de novembre, ofereix diàriament una sèrie d'activitats al voltant de la filosofia, però també de l'educació, la política, la societat, l'art... El programa sencer el podeu trobar aquí.

Dintre d'aquest programa es troba la Mostra de Fotofilosofia, activitat que com sabeu ja fa vuit anys que es porta a terme, i que consisteix en la presentació de fotografies acompanyades amb una pregunta filosòfica realitzades per nois i noies de secundària. Les millors fotofilosofies escollides per cada centre quedaran exposades en aquesta Mostra. Les de la meva escola, dels millors treballs dels últims anys, les podeu veure en aquest blog: Sapere Audere.

Si ens voleu acompanyar en aquesta Mostra de Fotofilosofia, doncs, us convidem el proper dimecres 19 de novembre a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, en un acte públic que començarà a les 17 h. I si no, al llarg de tota la setmana segur que podrem coincidir en alguna de les activitats del Festival Barcelona Pensa.

Us hi esperem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat