9-N, més que una revolució

Fa molts mesos que esperàvem el dia d'avui i, per fi, el 9-N ja el tenim aquí. 

Molts anys de lluita i uns últims mesos absolutament intensos faran que la jornada d'avui sigui una jornada històrica per a Catalunya; i això no hi ha déu que ens ho tregui.

Crec que ens hem de sentir absolutament privilegiats per estar vivint uns moments com els que estem vivint. El poble català està portant endavant un procés que s'esdevindrà en molt més que una simple revolució política, perquè de fet, una primera revolució prèvia, la revolució dels somriures, ja l'hem assolida i és la que ens ha portat al dia d'avui.

A hores d'ara, ja tan se val el sentit del vot. Tant se val si es vota Sí o NO, o el que sigui... El més important és que avui ha d'anar a votar a tothom i demostrar, així, a Europa i al món sencer, que els catalans i catalanes creiem i ens sentim plenament en democràcia. I d'aquesta manera, només d'aquesta, i sigui quin sigui el resultat final, ja haurem guanyat.

Avui em sento orgullós del meu país, més que mai. Entre tots i totes ho hem fet possible. Gràcies per fer d'aquest, un dia tan especial...

Visca la Terra Lliure!!





Comentaris

xavier pujol ha dit…
Un gran pas que ens durà a la independència
Galionar ha dit…
Visca, Joan, visca més que mai!
Anònim ha dit…
Llàstima que no hagi hagut més participació.

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat