Premis

El meu blog ha tingut la inmensa sort de rebre, de forma inesperada, quatre premis des del magnífic blog "Holocausto en español" de Nikkita. Em sento especialment orgullós, doncs és la primera vegada que rebo uns premis i, per descomptat, m'agradaria compartir-ho amb tots vosaltres.

Les condcions per poder rebrel's són, però, respondre unes preguntes que us trobareu tot seguit, però no voldria que quedés simplement en això, sinó que, com es fan amb molts altres premis que corren per la xarxa, voldria repartir-los també amb alguns dels meus seguidors.

Les preguntes que responc per poder rebre els premis són: 

Premi Espasa

 
 
- Heroïna preferida: La meva germana






Premi Irresistible

 
- Tres coses per les que no et resistiries: Una nit d'estiu contemplant la lluna, un bon sopar a la llum d'unes espelmes, el somriure de la meva nebodeta...





Premi Fortuna

 

- Dir alguna cosa d'un valor incalculable: l'amistat






Premi Sweet Blogger 



- Quin són les coses que més valores o t'agraden d'un blog: el seu disseny i el seu contingut.





Ara voldria repartir també aquests premis entre alguns dels meus seguidors. M'agradaria que hi hagués un per cadascuna de les persones que em segueixen i que tots s'ho mereixerien, però, per aquesta vegada, seran tres bloggers per premi. 

Els premiats són:

El Premi Espasa pels blogs:

"A joc de daus" de l'Ada 
"Que tinguem sort" de l'Albert B. i R.

El Premi Irresistible pels blogs:

"Garbi24" d'en Garbi

El Premi Fortuna pels blogs:

"Sempre endavant" de la Gemma

I el Premi Sweet Blogger per:

"Un tel als ulls" de la Clídice 
"Sortejant les ones" de la Cris

Val a dir que aquests premis no comprometen ni a recollir-los ni a publicar-los si no és vol. Moltíssimes gràcies a tots i totes per ser-hi...

Comentaris

Cris ha dit…
JOANFER! Primer de tot felicitats pels premis. Però, que em donis a mi el previ Sweet Blogger...no tinc paraules! Gràcies! Mai no m'havien donat cap premi pel blog!

Gràcies, gràcies, gràcies! Em fa molta il.lusió!

Un petonàs i a disfrutar de l'emoció! :-)
Nits ha dit…
Mooooooooooooooooooltes gràcies!!!! M'ha fet molta il.lusió. Sí, avui ja és definitiu= és un Super Brand New Day. I tant que el penjaré, a primera fila.

Gràcies per pensar en el meu blog :)
Nits ha dit…
Ai i que amb l'emoció no t'he felicitat a tu, pels teus 4 premis. Felicitats a tu, t'ho mereixes per fer-nos pensar, post darrera post.
Clidice ha dit…
m'ha fet molta il·lusió :) que pensin en tu sempre en fa i s'agraeix :) ara em sap greu i tot no penjar-ne :( però no ho faig mai, com tampoc participo mai en concursos. espero que no t'enfadis gaire amb mi :)

un petó, gràcies de nou, i continua filosofant-nos :)
Anònim ha dit…
Primer de tot, moltes felicitats pels teus 4 merescuts premis. Te'ls ben mereixes! Segon, moltes gràcies per a concedir-me'n un! És el primer premi que rep el bloc!
Moltes gràcies de nou i endavant amb el Filosofia avui!
Idoia Laurenz ha dit…
Gràcieeees Joanfer...quin "subidón" de quimica pel meu blog. Es el primer premi que rebo.....això d'irresistible m'ha encantat.
Petons i molts agraïments i moltes felicitats a tú, per tots aquests premis que has rebut. T'ho mereixes.
Elfreelang ha dit…
Moltes gràcies joanfer! però no te'ls han a donat a tu els premis? primer dilluns primer premi....doncs mooltes gràcies joanfer no m'ho esperava pas...quina il.lusió! Ah i moltes felicitats pels premis , pels teus!
Elfreelang ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nikkita ha dit…
Gracias por recogerlos, espero que solo sean los primeros de muchos que vengan detras, y felicidades a tus elegidos :).
Molts petons.
joanfer ha dit…
Cris. No m'has de donar les gràcies, ho tens ben merescut. Si no t'havien donat mai cap, ja en tens el primer; i jo content de ser el primer en fer-ho!
Gràcies a tu, de veritat! Un petonet ben fort... ;)

Nits. jajajaj... Veig que avui és un dia ideal per a tu. Me'n alegro haver pogut contribuïr.
Gràcies a tu! Un petonet... ;)

Clídice. No t'has de justificar per res. Ets lliure de fer-ho o no. I jo mai m'enfadaré, ni molt menys!! jajajaj... Amb lo que em costa a mi enfadar-me! Aisss... Cap problema, Montse!
Un petonàs! ;)

Albert. Moltes gràcies a tu també. Segueix tu també així de trempat i estic segur que en podràs rebre molts més!!
Una abraçada! ;)

Lucia Luna. Moltes gràcies. Ja deia en el post que em sabia tant de greu els que us quedeu fora, que sou tantíssims!! Però us tinc en ment, d'això pots estar ben segura. Gràcies per ser-hi a tu també.
Un petó ben fort! ;)

Eau. Comencem bé el dilluns, eh?? jajajaj... Home, si tu haguessis esperat penso que no hagués tingut tanta gràcia, penso jo!!
Moltes gràcies a tu i segueix així de simpàtica, que amb el teu blog tan irressisible m'ho passo bomba! ;P
Petons! ;)

Elvira. Aissss, quins nervis!! jajajaj... Estigues tranquila, dona. Tot i que els premis me'ls han passat a mi, quina gràcia té que me'ls quedi jo "tot per mi" si no els puc compartir? Doncs això és el que he fet.
Per agafar-los, en principi, has de contestar la pregunta que li acompanya. Pots penjar-los o no. I pots premiar-los a d'altres blogaires perquè "rulin". Tu mateixa; com que són teus, pots fer el que vulguis! Tu també te'ls mereixies. Un petonet i moltes gràcies! ;)

Nikkita. Muchísimas gracias a ti. Ahora, una cosa te digo. Todo esto que se ha montado en una tarde es "culpa" tuya, eh? ;P
Quizá no te he sabido expresar lo suficiente la ilusión que me hicieron, pero con este post creo habértelo demostrado con creces. Muchas gracias de nuevo!
Molts petons! ;D
Ada ha dit…
Mola! Moltes gràsssíssssimes gràcies!!!! Tinc el poder de l'espasa màgica!! uauuuuu!
Sergi ha dit…
Moltes gràcies per pensar en mi, noi. M'agrada aquest lloc, s'hi troben coses interessants, no m'estranya que et destaquin. A seguir creixent i recollint premis, que segur que en vindran més.
Garbí24 ha dit…
Tot un honor rebre un premi d'un filòsof com tu, gràcies `per pensar en mi i enhorabona per el premi
Gemma ha dit…
Hola Joan!

Felicitats, primer de tot!
I, segonament, moltíssimes gràcies! Sí que sóc "afortunada" que hagis pensat en mi! Mai m'havien donat un premi de blog, i no m'ho esperava gens, quina il·lusió! Gràcies!

Una abraçada!
joanfer ha dit…
Ada. Ara només cal que la facis servir de forma responsable, eh? ;P

Xexu. No podia donar uns premis sense pensar en tu, que em segueixes des que vaig fer el salt a la blogosfera. I si seguim creixent és, sense dubtes, gràcies a tots vosaltres! Moltes gràcies a tu.
Una abrçada! ;)

Garbi. L'honor és meu! I gràcies per dir-me "filòsof", però la veritat és que de moment només em sento un "filosofet en pràctiques" que li queda molt per aprendre.
Moltes gràcies, Joan! ;)

Gemma. No és una qüestió de fortuna. Els premis els heu rebut, en general, els que més temps porteu aguantant les meves "cabòries". O sigui, que l'afortunat sí que sóc jo!
Una forta abraçada també per tu... ;)
Albanta ha dit…
Felicitats ben merescudes a tots els blogs premiats!!
Em falta temps per anar a passejar per totes les vostres cases, però intentaré aprofitar les vacances per posar-me al dia.
Un peó i bones vacances!!!
caterina ha dit…
Enhorabona de nou! Segur que en rebràs molts més, de premis, perquè el teu blog és d'allò més interessant i val molt la pena. Segur que només és el començament. Felicitats! ;)
Moltes felicitats pels premis que has rebut!!
El teu blog remenaconsciències s'ho mereix :)

I moltes gràcies també per les teues paraules i per reivindicar el "dret a la nyonyeria" :P

B7s!!
joanfer ha dit…
Moltes gràcies, Albanta. Tots ells valen molt la pena, t'ho ben puc assegurar.
Que passis unes bones vacances tu també! Un petonàs!! ;)

Caterina. Molt agraít pels compliments! I no segueixes que al final m'ho creuré i tot! jajajaj...
Un petonet ben fort! ;)

Xiqueta!! ;P M'havien dit moltes coses, pero "remenaconsciències" mai!! jajajaj... Mentre sigui per bé, benvingut el nou nom!! ;)
I clar que defenso aquest dret. Tu no saps aquella cita que diu "Sóc nyonya, llavors existeixo...?". Doncs això! ;P
Petons, maca!;)
Jordi Guerola ha dit…
Enhorabona!!, m`alegre d´haver trobat este bloc en aquest moment...
joanfer ha dit…
Moltíssimes gràcies i benvinguda, Estonetes. Ja he fet un bona reullada al teu blog... I m'agrada!
Ens llegim!

Una abraçada... ;)
zel ha dit…
Passo a saludar-te, amic,a dir-te que he signat el manifest i a més t'he robat el logo jo penso...sé que me'l deixes penjar al blog, eh que sí?
joanfer ha dit…
Moltíssimes gràcies, Zel. I tant que me'l pots robar, faltaria més... I si després et ve un càrrec de consciència pel furt, tu vine que jo te'l regalo perquè el penjis... jejejej ;P
Petons! ;)
Joana ha dit…
Sempre fa il.lusió rebre premis i també repartir-ne!
Felicitats!!!
joanfer ha dit…
Moltes gràcies, Joana.
En el meu cas, mira que m'ha fet il·lusió rebre'ls, però, en aquest cas, el repartir-los ha estat una satisfacció doble... ;)
Lídia Gàzquez ha dit…
Hola Joan!!!

Encara no m'havia arrencat a escriure per aquí, massa feina i ara que tenim uns dies de treva, aprofitem per estar amb els amics cibernètics! XD
Felicitats pels premis, la vostra activitat blogger bé es mereix uns guardons com Déu mana! :)
M'agrada molt el teu bloc i les reflexions que comparteixes amb nosaltres.
M'encanten les cites que has posat darrerament, però la millor, la de Virgínia Woolf: "No hi ha barrera, pany ni forrellat que puguis imposar
a la llibertat de la meva ment."
Meravellosa! Tot i que l'altre dia rumiava sobre aquesta frase i vaig recordar "1984" d'Orwell i vaig pensar que potser no hi ha forrellats ni panys, però sí que hi ha manipulació i tal vegada, més sovint del què voldríem, també en podem ser víctimes...

Salutacions! :)
joanfer ha dit…
Lídia!!

És un autèntic plaer la teva visita. És cert que la feina de vegades ens menja massa el nostre temps. I no és gens fàcil, sovint, trobar l'equilibri per arribar a tot arreu.

Per la meva part, no pateixis, aquí sempre seràs benvinguda.
Moltes gràcies per les felicitacions i les qualificacions cap al bloc. Intento fer-ho el millor possible, però sé que sempre es pot millorar... ;)

I tens tota la raó quan denuncies que podem ser víctimes de la manipulació. Avui dia sembla com si tot passés pels filtres que són els que decideixen per on, quan i com s'ha de transmetre tot tipus d'informacions i pensaments. És per això que s'ha de seguir transmetent l'esperit crític i el lliurepensament com a eix vertebrador de l'educació d'avui dia. Si més no, aconseguiríem menys possibilitats de ser víctimes d'aquesta manipulació...

Moltes gràcies, novament.

Una forta abraçada! ;)
Sandra ha dit…
Apaa!
Si amb un premi ja sóc feliç no puc imaginar el que és rebre'n quatre de cop. ^.^
Felicitats i continua escribint. El teu espai ens fa pensar dia rere dia. :)
joanfer ha dit…
Doncs és molt fàcil, Sandra! Multipliques aquesta felicitat per quatre, i tens el resultat... ;P
Moltes gràcies a tu. No deixis tampoc d'escriure mai... ;)
Mireia ha dit…
hola, Joanfer, t'he descobert al blog de l'Elvira (un dls que segueixo amb més interès), de filosofia estic una mica "verda" (la vaig aprovar amb un 5 raspadet a COU), així que espero aprendre'n moltes coses per aquí.
joanfer ha dit…
Hola Mireia!! Benvinguda al blog. I si ets seguidora de l'Elvira, encara més... ;)
Mira, si jo t'expliqués com portava jo la Filo al COU, te'n faries creus, t'ho puc assegurar... hahahah!
Aprendre no sé si aprendràs molt, però intentarem passar-nos-ho el millor possible.
M'he passat molt ràpidament pel teu blog i m'ha agradat. També m'he fet seguidor... ;)
Moltes gràcies novament per la teva visita. Ens llegim!! ;)
Carme Rosanas ha dit…
Joan! perdona que hagi trigat tant a recollir el premi, però és que estava desconnectada fa 10 dies!

Moltes felicitats per tots els premis, ben merescuts i Moltíssimes gràcies per passar-me'n un a mi. El recolliré i tant que sí!

Una abraçada, maco!
joanfer ha dit…
No pateixis, Carme. M'ho he imaginat. En aquests dies, qui més qui menys, ha estat força més desconectat.
No m'has d'agraïr res. T'ho mereixies! ;D

Una abraçada! ;)
Cris (V/N) ha dit…
Moltíssimes felicitats :) T'els mereixes TOTS!!! Enhorabona!!!
joanfer ha dit…
Moltes gràcies Cris. Però el meu millor premi sou vosaltres que aneu visitant i comentat post rere post...
Un petonet! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat