La Ciutadania respira...

Avui el Tribunal Suprem espanyol ha dictamitat que no es pot objectar contra l'assignatura de "Educació per la Ciutadania".
Sembla, a priori, una bona notícia, no? Doncs no ho tinc tan clar... Els denunciants ja han anunciat que recorren a la sentència, doncs segueixen pensant que aquesta assignatura "vulnera el dret dels pares a escollir la lliure educació dels seus fills" (deu ser una assignatura proposada pel dimoni!!).
Recentement al País Valencià ja van retirar la llei que proposava donar aquesta mateixa assignatura en anglès (ironitzada per aquesta vinyeta de "El Jueves") gràcies a les manifestacions de les AMPES, sindicants, professorat, alumnes...
Però ben segur que tot això no quedarà aquí. Si uns ja han dit que recorreran a la sentència d'un "totpoderòs" Tribunal Suprem, al qual quan els hi convé el beneren com a defensor a ultrança de la seva Constitució Espanyola, els governats del país veí deuen estar maquinant alguna de bona. Així, com l'esglèsia (que novament amb ella hem topat) que es creu amb l'única potestat d'imposar les seves lleis morals com un pensament únic. I no se'n adonen que l'Ètica va molt més enllà dels seus dogmatismes. El cas és tocar constantment els nassos a tot allò que faci olor al lliurepensar i a Filosofia (que total com no serveix per res...)
És tot tan absurd...

Comentaris

Adria Suarez Caraver ha dit…
Doncs penso que l'assignatura esta molt bé ja que es citen valors socials que serveixen per tenir una bona convivencia ja que fomenten el respecte als alumnes. A més segur que els que no volen l'assignatura son manipuladors que ja els hi va bé que hi existeixi la ignorancia... ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat