Ni moral, ni vergonya


Desolació, indignació i ràbia continguda.

"No tienes cuerpo ni de puta!". Això és el que ha hagut de sentir una mare i professora en boca d'un policia quan aquest s'ha dirigit a una jove estudiant de l'IES Lluís Vives de València, quan es manifestaven en contra de les retallades. La repressió ha estat desproporcionada i esperpèntica. Nombrosos ferits pels cops de "la fuerzas de in-seguridad" i varis detinguts, gairebé tots i totes d'edats compreses entre 14 i 17 anys. I ara, qui us (ens) protegirà de la policia?

No sóc pare, però si ho fos de qualsevol de vosaltres, tingueu per segur que estaria més que orgullós del vostre exemple, davant d'aquells que no tenen ni moral, ni vergonya!

Comentaris

Elfreelang ha dit…
ja ho has dit tot ni moral ni vergonya ni decència no hi ha dret a que ens tractin així! cal fer la revolució ja!
rits ha dit…
Molt bèstia tot plegat. Les coses s'estan posant molt lletges i tot va a pitjor.

No havia vist imatges i em sembla tan bèstia tot plegat.
Carme Rosanas ha dit…
Estem menant tots els carros cap al pedregar...
Albanta ha dit…
Elcor demana revolta. Cal que tot esclate i resurgir de nou.
Una abraçada
Alba ha dit…
la violència és l'últim recurs dels incompetents! I al govern n'hi ha molts d'incompetents... que a sobre no tenen collons de donar ells mateixos la cara.
Salutacions!
joanfer ha dit…
Gràcies pels vostres comentaris.
El que més m'entristeix és la poc ressò que ha tingut en els diferents mitjans de comunicació, incloent-hi alguns de casa nostra.
Avui hi ha una concentració pacífica (per suposat) a la Pça Sant Jaume a les 18h, en suport dels estudiants i en contra de la brutalitat policial. Si voleu i us podeu escapar, allà ens trobarem. Una abraçada per tothom!
marta ha dit…
Governa ja el PP no ho oblidem, i sempre he dit que sota aquesta pell conciliadora, demòcrata i oberta de tots ells, segueixen els porus oberts d'idees dictatorials mancades de llibertat d' expressió.
joanfer ha dit…
Jo fa molt de temps que no els hi veig cap postura conciliadora i, molt menys, demòcrata. Jo no sé què passa en aquest punyetero país. Ignorància, engany, maninpulació? No ho sé. Però potser, com diu l'Albanta, sigui necessari que tot esclati per regenerar-ho tot de nou... Gràcies pel teu comentari i benvinguda, Marta!
Jordi Dorca ha dit…
El PP és, per definició, contrari a la ciència i la cultura. A totes les formes de cultura.
Audrey ha dit…
Ara començen a tenir ressó les barbaritats que s'han comés en contra dels estudiants del Lluís Vives...
És increïble!, molt fort que això passi actualment.
joanfer ha dit…
Jordi. Incloent-hi la cultural natural de l'home i la dona de ser lliure... Però no ho podem permetre, hem de seguir denunciant!

Audrey. Jo estic desolat, t'ho dic sincerament. No tinc cap lligam a València, però haig de reconéixer que em sento massa implicat emocionalment. M'imagino que em sento massa identificat, sobretot quan miro i comparteixo cada dia amb el meu alumnat i penso que avui són aquests, però demà qui saps si podrien ser els meus... És molt trist...

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat