Ens peguen!

Ho he vist aquesta nit a l'APM i no m'ho podia creure. I estic segur que si estàveu vosaltres també davant la televisió, tampoc estareu donant crèdit. I és que s'ha vist molt de passada. Gairebé no s'ha apreciat. Però sí, allà s'ha mostrat! Allà s'ha mostrat la prova irrefutable que els professors i les professores hauríem de cobrar un plus de perillositat per treballar amb un material altament perillós, amb capacitat de mutació i que s'infiltra sigil·losament entre la multitud. I ha parlat! I de quina forma, mare meva... Semblava una autèntica possessió!

Doncs que sapigueu que d'aquests, n'hi ha a tot arreu. I molt més grans! Són com una plaga! I... No sabeu del que parlo? Potser no ho heu vist? Doncs aquí teniu la prova de la que us parlo. 

(Atenció, si sou professors o professores, penseu que les imatges poden ferir la vostra sensibilitat). 


Comentaris

Sergi ha dit…
Mmm... diràs que la nena menteix? No diuen que els nens i els borratxos no menteixen mai? Això en sí ja és una mentida, però per què ha de ser-ho el que diu la nena? Ara l'ofici de mestre ja no és el que era, però serà que els mestres no pegaven els alumnes quan tu estudiaves. A la meva època això ja havia passat, però alguna que altra cleca vaig veure. Ara ja no es porta perquè deu ser cadena perpètua com a mínim, però jo la nena me la crec.
Jordi ha dit…
L'he vist. En principi penso que la nena no diu la veritat però em queda el dubte.
Laura T. Marcel ha dit…
Ganes de donar una bona bufa no ens en falta. Sovint la bufa que haurien de donar els pares i no donen. Però d'aquí a fer-ho!
I els nens diuen mentides a tort i dret. No estic segura jo de que aquesta digui la veritat. Els petits no amaguen tanta dolçor com sembla. A vegades són cínics i manipuladors de campionat.
joanfer ha dit…
Xexu. Mira que jo sóc jove (molt jove..! ;P), doncs jo, no només n'he vist donar unes quantes teques, sino que també n'he patit més d'una en mans dels pares salesians.
I sí, tens raó que el temps han canviat, però segur que algun n'hi haurà que tingui la mà llarga. I sobre aquesta nena... bé, amb les meves reserves, sí penso que no diu la veritat... :)

Jordi. Jo tampoc me l'acabo de creure. Però només de sentir com diu el segon "nos pegan!!", fa por portar-li la contrària... ;P

Laura. No he cregut mai que la bufa sigui solució per la resolució de cap conflicte. Ni per part dels pares ni per part dels educadors. Però no, jo tampoc me la crec. I és cert que els infants, alguns, poden ser cínics i manipuladors. Però son infants i no deixen de ser i comportar-se com un reflex d'allò que viuen en el seu dia a dia... Una abraçada! :)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat