Passa-ho!

Avui he rebut des de la Xarxa de Blogs Sobiranistes un e-mail que crec que val la pena fer-ne difussió. Aquí us passo el seu contingut:

"Fem una sorpresa a l’Editor en Cap de la revista Time: Diguem-li Bon Dia!


Segurament sou coneixedors de la campanya que a travès del blog "Xiuxiuejant des dels EUA" es va fer amb la finalitat d'enviar correus electrònics a la revista TIME per a fer-los conèixer la voluntat d'independència de Catalunya donat que en un article on parlaven de territoris que podrien aconseguir la plena sobirania en un futur proper no esmentaven el nostre país.
(Si no en sabieu res podeu veure aquest post: http://www.vizcaino.cat/blog/2011/email-revista-time-paisos-catalans-volem-ser-independents/)
Aquesta campanya va ser un èxit fulgurant però com que no s'ha rebut cap resposta,ara el seu autor ens proposa el següent:
La campanya d'enviament d'emails a la revista TIME ha recollit més de 6500 mails en menys de dues setmanes. Però aquest és un èxit que encara sembla poc per l'impulsor de la campanya. L'Alexis Vizcaino, des del blog "Xiuxiuejant des dels EUA" veu possible una reacció de la revista i proposa fer una sorpresa a l'editor en cap de la revista TIME, el senyor Richard Stengel: Omplir la seva bústia de correu electrònic en una nit americana (de dia als Països Catalans) de manera que quan obri la bústia es trobi centenars d'emails.
L'Alexis ha habilitat l'enviament d'emails al cap de la revista TIME des del mateix formulari de sempre de manera que a partir d'ara ja s'estan enviant els emails des del formulari a l'editor en Cap. Després de tot el dia enviant emails des dels Països Catalans, serà matí a Nova York i llavors quan obri el correu: Sorpresa!
Amb el ritme actual de 300 emails al dia, l'Alexis veu l'èxit a la mà però demana des del seu blog augmentar una mica el ritme per a que la sorpresa sigui Majúscula i aconseguir així captar la seva atenció i la dels tècnics informàtics.
I com sempre, si pots, passa-ho!"

Doncs això... Si pots (i vols), passa-ho!



Comentaris

Anònim ha dit…
Aquest noi és un crack! Tota la tasca d'internacionalització que el nostre govern és incapaç de fer l'ha de fer gent com ell.
marta ha dit…
Si senyor que torni aquell sentiment de país que tanta falta ens fa.

Ara hi vaig , gràcies
Sergi ha dit…
Com a iniciativa la trobo molt maca, però diríem que a TIME no li falta raó, no sembla pas que Catalunya tingui la independència a tocar, ni a curt ni a mig termini. Què són 6000 mails (molts d'ells segur que de persones repetides) al costat dels 7 milions de catalans? Poca cosa...
Elfreelang ha dit…
Ara hi aniré cap el Time...
Nits ha dit…
Ja havia sentit lo d'aquest article. Suposo que com que no fem tant soroll com fan els bascos, doncs no ens fem sentir tant.
No sabia la proposta, doncs m'ho vaig a mirar!

Salutacions Joan!!!

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat