Jo mai mai...

Aquelles nit d'estiu en les que jo mai mai...

Comentaris

xavier pujol ha dit…
El Dausà és un dels que ha cantat al Canet Rock.
L'any passat també.
joanfer ha dit…
Sí, vaig tenir la sort d'anar-hi aquest any i va ser espectacular!! ;)
August G. i Orri ha dit…
M'encanten les seves cançons. Tenen un aire especial, diferent, marca de la casa. Les lletres solen estar tan bé - o més. que les músiques. Jo mai, mai és un gran àlbum. El segon "On seràs demà?" per mi ja no és tan rodó com el primer, ot i que també té algunes peces boníssimes.
M'agrada també molt la seva banda sonora de "Barcelona, nit d'estiu". L'he sentit en directe dos cops i té una connexió especial amb el seu auditori.
Cristina ha dit…
M'ha encantat obrir el teu blog i trobar-hi el Joan. M'encanta l'emocionalitat de les seves cançons.

He fet un passeig pel teu blog, tal i com t'he dit i m'agrada. M'agrada molt. Confio en fer una bona arrencada! Ja t'he posat a la llista de blogs conscients del meu :)

Una abraçada!
joanfer ha dit…
Moltes gràcies per la visita, Cristina. Ara feina temps que ningú em deia que li agradava el meu blog. Però bé, és que també el tinc bastant abandonat. Tot i així, m'has posat content.
Molta sort en l'arrencada del teu!!

Una abraçada!! ;)
Lydia Yuste ha dit…
Quina nostàlgia se m'ha fet a l'escoltar la cançó i veure el vídeo.

Està sent l'estiu més atípic de la meva vida, no puc evitar pensar que encara em queden dues setmanes per agafar vacances i tornar a la meva terra, per tenir uns instants d'autèntica època estival.

Estic de tornada aquí, per fi.

Espero que estiguis tenint un magnífic estiu, Joan!
Una abraçada forta!
joanfer ha dit…
Hola Lydia!! La vida, per sort, està carregada de cançons i texts nostàlgics. Ja queda poquet per les teves vacances i podràs gaudir-les amb els teus! ;)
Les meves vacances molt bé. Tranquil·les, com de costum, i sense gaires novetats. I per aquí ja veus que em deixo caure ben poc. Celebro que tu encara et mantinguis al dia!
Com que estem connectant en altres xarxes, no ens perdrem de vista. Arriba sencera a les vacances, gaudeix-les i seguim en contacte!

Petons!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat