El cel és blau, la terra blanca


"Cadascú recull el que ha sembrat -deia la meva bestia-. Tot i la seva avançada edat era molt més liberal que la meva mare. Quan va morir el seu marit va estar sortint amb homes que la portaven d'excursió en cotxe, a sopar o a jugar al cricket.
L'amor consisteix en això -repetia la dona-. Quan tens un gran amor l'has de cuidar com si fos una planta. L'has d'adobar i protegir-lo de la neu, És molt important que el tractis amb cura. Però si l'amor és petit, deixa'l pansir fins que es mori.
La meva bestia no es cansava de recordar-nos a tots aquest consell, com si d'un dogma es tractés."

Comentaris

maduixeta ha dit…
Oh! és un llibre preciós. El vaig llegir fa un any i em va encantar. Vaig plorar molt i vaig trobar que té una forma d'explicar les coses tendra i alhora continguda.
El vaig llegir en castellà:

"me arrimé a él. Pasé el brazo por detrás de su cintura y presioné mi cuerpo contra el suyo. Aspiré e olor de su chaqueta."

Està ple de descripcions de detalls.

una pluja de petons
Elfreelang ha dit…
em va agradar moltíssim quan el vaig llegir!
Irianesh ha dit…
Hauria de ser un dogma per a tots.
Doncs de vegades, amb el dia a dia, donem tant per suposat que tenim l'amor assegurat, que oblidem cuidar-lo com feiem al principi.
Com si fos tan fàcil de trobar!
Com si fos tan fàcil d'oblidar...

T'envio molts records, estimat tiet ;)
joanfer ha dit…
Maduixeta. És cert. De les coses que més em van agradar, va ser la capacitat que tenia l'autora de descriure cada detall, cada emoció, cada sentiment... Per mi serà un llibre d'aquells per rellegir-lo de tant en tat. Mots petons!!

Elfreelang. No és per a menys. Un gran llibre se'ns dubte, Elvira.

Irianesh. En aquesta vida no hi ha res que estigui assegurat. Tot sembla tenir un principi i un final. Però mentre es tingui s'ha de cuidar i gaudir com si fos l'últim dia. Perquè, malgrat tot, mai no se sap...

Un record molt especial i un fort petó per a la meva segona neboda favorita (és que si dic la primera, l'altra em mata. I avui que és el seu aniversari... :P) Muaaaaa. Guapa!! :)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat