Sant Jordi 2012

Com cada any, voldria desitjar-vos a tots i a totes una Feliç Diada de Sant Jordi 2012, plena de llibres i roses per a tothom...

Si, sí... heu llegit bé: per a tothom!! O és que elles no tenen dret a tenir el seu llibre? O, el que és mes important (almenys en el meu cas...), és que els nois no tenim dret a tenir la nostra rosa? Doncs fins aquí podríem arribar! És més, jo no em penso quedar per segon any consecutiu sense rosa, que m'agafa una empipada que després no hi ha qui m'aguanti, encara que me l'hagi de regalar jo mateix!

Aixi que, ja sabeu, gaudiu com cal d'aquest dia, i als que esteu molt i molt enamorats... feu el favor de no bavejar massa, si us plau.. Que ja us val!!



"Un llibre obert és un cervell que parla. Tancat, un amic que espera.
Oblidat, un ànima que perdona. Destruït, un cor que plora..." 
                                                                              (Proverbi hindú) 


Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Sí senyor, totalment d'acord, jo vull el llibre i la rosa... ho vull tot! I intentaré regalar-ho tot a les persones que estimo.
Laura T. Marcel ha dit…
Doncs jo no perdono la rosa però el llibre si que me'l compro jo. Triar i remenar m'apassiona i no em vull perdre tot el ritual.
Preciós el proverbi que has posat i encertadíssim pel aquest dia.
Elfreelang ha dit…
Estic totalment d'acord Joanfer roses i llibres per a tothom! de fet et diria que prefereixo els llibres a les roses...al capdavall el llibre és gairebé per sempre i el pots llegir i rellegir, regalar, la rosa es panseix...
fanal blau ha dit…
Jo també, Joan! Que coi d'aquests condicionaments! Roses i llibres per vosaltres, per nosaltres!
Una abraçada!
rits ha dit…
Molt bona diada, Joan Fer! I si, llibres i roses per a tots!
Sergi ha dit…
Sincerament, a mi la rosa m'és ben igual. La regalo, que és el que toca, però no espero rebre'n cap, jo apunto més al llibre, això sí que em fa il·lu. Ah, i també regalo llibre, és clar, si ja ho faig de normal, com no ho he de fer aquest dia!
Violant d'Atarca ha dit…
Oh i tant!! Roses i llibres sense distinció de sexes; bellesa i cultura sense distincions... En tocar les dotze, ja pots anar cap al meu blog a buscar la rosa i el poema(d'un poeta, no pas meu... catxis!!) que esperen cobrar vida a través de la il·lusió dels ulls que s'hi emmirallin.
Feliç diada de Sant Jordi!!!!
lolita lagarto ha dit…
Bona diada de Sant Jordi!
amb llibres i roses i abraçades i el que calgui..:)
Quina meravella, el proverbi hindú! Bona diada a tothom!
M. Roser ha dit…
En Victor se m'ha avançat, jo també volia dir-te que m'ha semblat un proverbi preciós i molt filosòfic...
Bona diada.
Cris (V/N) ha dit…
Tan de bo tinguis tot el que desitges, que t'ho mereixes!!!

Bona Diada, xato, t'envio un petó ben gran!!

Muacssssssss :)**
Lucia Luna ha dit…
Hola maco

estic totalment d'acord amb tu, si sr. perquè no et poden regalar una rosa! :)
espero que hagis passa't molt bona diada, un petó de rosa :)
Anònim ha dit…
Per sort el meu xicot és dels que pensen que tots hem de tenir un llibre i una rosa, i així ho hem fet :)

De fet, jo preferisc el llibre perquè aquest perdura en el pas del temps. La rosa es talla i acabem amb la seua vida.

Una abraçada, Joan.
Audrey ha dit…
Tens raó!, roses i llibres per tothom, sense distincions de gènere!. Espero que no t'hagi faltat cap ingredient de la Diada.

Abraçada!
joanfer ha dit…
Perdoneu que no us hagi respost abans, però és que he estat molt i molt emprenyat!! I ho segueixo estan, no us penseu. Aquest any res de res. Ni un trist punt de llibre!! És per estar emprenyat o no? Si és que...

Carme. Molt ben fet, sí senyor! Això vol dir que a mi no m'estimes, no?? hahaha. Bé segur que si ets tan detallista hauràs tingut a la teva gent ben contenta!

Laura. La veritat és que si has de regalar un llibre, has de tenir molt clar quin regalar, perquè anar a cegues no sempre és recomanable...

Elfreelang. Doncs mira, jo sóc a l'inrevés que tu, prefereixo la rosa, perquè de llibres ja em vaig comprant jo i sempre tinc per anar llegint. Ara, una rosa... una rosa és una rosa!! :)

Fanal. Eh que sí?? Doncs mira, jo aquí reivindicant, i algú s'ha quedat amb la part que em tocava... Casummmm! Una abraçada!

Rits. Espero que hagis tingut tu també un bon dia ple de llibres i roses!

Xexu. Jo aquest any no he comprat cap llibre a ningú. Ara, roes sempre tinc a qui regalar i aquest any no ha estat una excepció...

Violant. Em va agradar moltíssim el teu detallet, Pili. A falta de roses i llibres reals, ben val una rosa i un poema virtual. I si és de part teva, encara millor! Espero que hagis passat un bon dia!!

Lolita. I el que calgui, diu... Jo m'hagués conformat amb una rosa només... hahahah Espero que hagis tingut bona Diada, maca! ;)

Víctor. Cert, és ben bonic i molt adhient pel dia! Abraçada!

M. Roser. Espero que hagis tingut bona diada tu també. Sí, és ben bonic i filòsofic. Tot allò que ens fa pensar jo ho és per sí sol. Gràcies per entrar i comentar...

Cris. Tant de bo, tant de bo... Doncs mira, res de res! Almenys tu si hauràs tingut, no?? hehehe Segur que sí!! Un altre petó per tu!

Lucia. La Diada va estar bé, però ja veus, a mida que anava avançant el dia... cada vegada més emprenyat! Però em quedo amb el teu petó de rosa i t'envio un altre per tu!

Miss. El teu xicot sí que sap. No el deixis escapar que sembla bon tio, eh?? hehehe... Sigui el que sigui, el detall sempre és d'agraïr. Una abraçada per tu també!

Audrey. Doncs m'ha faltat un petit ingredient, però no el tornaré a repetir que em sembla que ja he plorat massa, hahaha. Una abraçada també per tu!
Agnès Setrill. ha dit…
No vaig veure aquesta entrada!
Devia estar massa emprenyada perquè el dia de Sant Jordi tampoc va ser gaire bo per mi,...
Pel que veig no va ser un dia dels enamorats gaire esplèndit...
joanfer ha dit…
Doncs no gaire, Agnès... Sniff, sniff... Però mira, així ens reservem per un altre any! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat