Bon rotllo

Un dels programes de televisió que més disfruto veient és el "No me la puc treure del cap" de TV3, presentat pel Roger de Gràcia. Ahir encetaven la seva segona temporada, amb un programa dedicat a aquelles cançons que donen "bon rotllo". Antònia Font, Els Pets, James Brown, Queen, Abba, i inclús Javier Gurruchaga i Kiko Veneno, van ser algun dels exemples de cantats o grups que en algun moment han composat o cantat alguna cançó que només l'inici ja et posen de bon humor.

No sé si és perquè el programa en sí ja em dóna aquest efecte, però tot el que va sortir ja em semblava genial. Vamos, que estava d'un bon rotllo... Fins que em vaig preguntar qui afegiria o qui havia trobat a faltar en aquesta llarga llista. Sense cap mena de dubtes em va venir ella al cap. Des de sempre, sentir la Rosana, m'ha donat molt, però que molt bon rotllo. I és que sentir-la dir que "si quieres las estrellas vuelco el cielo" el bon rotllo t'ha de venir de cop!



I a vosaltres, qui us transmet el bon rotllo??

Comentaris

Ja saps que de bon rotllo últimament vaig escaseta, però com que eixe no és el tema :), doncs et deixe una cançó que em produeix bon rotllo, i nostàlgia (no sé de què), i bones vibracions així en general...

http://www.youtube.com/watch?v=SSR6ZzjDZ94

muà!!
rits ha dit…
Aquest programa va tenir un efecte estrany. Durant la setmana, quan el veia anunciat em feia mooooolta mandra (fins i tot em semblava que podia quedar algo caspós). Fins i tot pensava no veure'l. Però tenia tv3 posada, i l'anava escoltant a mitges. I em va encantar. Em va donar molt bon rotllo. Va ser curiós. Suposo xq la majoria de cançons realment féien venir bon rotllo.

De les que van sortir, subscric plenament que Abba em genera molt bon rotllo. I tb em va agradar moltíssim la darrera, Walking on sunshine. Brutal!

I si he d'afegir alguna, seguiria amb aires de petardeo, i afegiria Alaska i A quien le importa....
Elfreelang ha dit…
Doncs ara que ho dius....dec estar molt saturada de feina perquè no me la puc treure del cap...! jo és que sóc rareta...però a mi em porta bon rotllo les cançons napolitanes... o aquelles melòdiques italianes de l'any de la picor...és el primer que se m'ha acudit..ves per on!
Sergi ha dit…
A mi Rosana segur que no em posa de bon rotllo! No sé per què la tinc com una imatge de la melancolia i el pessimisme, sense raó. A mi dóna'm Antònia Font o els Amics de les Arts i ja estic content, tu!
Carme Rosanas ha dit…
Uf! les cançons que em donen bon rotllo són infinites. No sé com posar-m'hi per trobar-ne una. però he passat pel blog d'Alfred Russell i tenia aquesta em un video i m'ha donat bon rotllo.

http://youtu.be/FONRvDsRXGg
joanfer ha dit…
Xiqueta. Tens raó aquesta cançó que comparteixes, la seva lletra, la música... transmet molt bon rotllo. I sobre el teu bon rotllo, bé ja t'ho he fet saber, però per si se t'ha oblidat, t'ho repeteixo: per bon rotllo, estiguis com estiguis, el que tu dones! :D Besets!!

Rits. Totalment d'acord amb tu en el teu anàlisi. En els anuncis que feien a mi també em sembla un poc diferent a l'anterior temporada. Però ho van saber fer molt bé i transmetre aquest bon rotllo. Ei, aquesta d'Alaska... bona eh?? :P

Elfreelang. Elvira, tu el que ets és una romanticona!! Adriano Celentano, Umberto Tozzi, Jimmy Fontana, Nicola di Bari i inclús Franco Battiato... mmmm... quin bon rotllo!! :)

Xexu. Home, si pensem en cançons com "Si tu no estàs" i de l'estil, aquí t'hauré de donar la raó. Per mi Rosana té aquest punt de, per una banda cantar increïblement cançons melancòliques, tristes... i per l'altra, és capaç de fer-te oblidar tot aquest ànim amb cançons com la que he penjat. I sense dubtes, Antònia Font i els nostres "Amics...", tots ells genials! Per cert, Els amics de les arts venen a Mataró al març. Si et ve de gust venir, saps que tindràs una cerveseta pagada!! :)

Carme. Com m'agrada anar trobant bon rotllo en altres cases. La cançó genial!! :)
"Llença't", de Lax'n Busto!!! :-)

Gràcies per passar pel meu blog! Ens llegim!
joanfer ha dit…
La vida té vida pròpia. Aquesta és sense dubtes la que més bon rotllo em dóna!! És la mare de totes les que donen bon rotllo!! hahaha. Gràcies per passar a tu també. Ens llegim!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat