V Mostra de Fotofilosofia

Tot a punt per la celebració, el proper dimecres 16 de novembre, de la V Mostra de Fotofilosofia (Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, a les 17h). Alumnat i professorat d'una cinquantena d'instituts d'arreu dels Països Catalans, han col·laborat en la Mostra aplegant “espurnes de pensament” fetes per l'alumnat de secundària, expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

Aquest acte, que es porta a terme ja per cinquè any consecutiu, i que està obert públicament, està inclosa dins les activitats que es fan arreu del món per celebrar el Dia Mundial de la Filosofia (Unesco, 17 de novembre) i s'està convertint en l'acte més multitudinari de reivindicació del paper de la Filosofia en el marc educatiu de tots els que es fan, no només a tota Catalunya, sinó també arreu de l'estat.

El programa de la Mostra serà el següent:

- Benvinguda i presentació
- Exposició i comentari de les Fotofilosofies guardonades a càrrec del Jordi Beltrán
- Entrega de guardons
- Performance a càrrec de l'alumnat de l'Institut Damià Campeny de Mataró
- Cloenda

Us hi esperem a tots i totes!


Comentaris

Elfreelang ha dit…
Que sigui un èxit! jo ara fa dos cursos que ja no faig classes de filosofia , però la tinc ben present, si puc hi aniré però el dimecres impossible treballo fins quarts de nou!
Alba ha dit…
Jo no hi seré, però desitjo que sigui tot un èxit!!
joanfer ha dit…
Elfreelang. Doncs si pots fer el possible per escapar-te, no t'arrepentiràs. I si no, doncs un altre any, que segur que això té més corda... ;)

Jordi. Això esperem, que sigui un éxit. Només per la il·lusió que s'ha posat en participar ja ha valgut la pena... ;)

Alba. Moltíssimes gràcies! Nosaltres també ho desitjem.

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat