L'art de dir bestieses

Ara feia temps que no sentia parlar a aquest personatge. I la veritat és que ho he agraït i molt! Cada vegada que obria la boca era per dir una bestiesa encara més gran que l'anterior. El més trist és que al final ha arribat a ser més conegut per la seva ideologia política, ben propera al pseudo-feixisme que es respira al País Basc, que pels llibres de Filosofia que ha escrit (alguns de molt bons, per cert). Si molta de l'ètica de la que parlava en els seus escrits, l'hagués aplicat a la seva vida política, les coses probablement haguessin sigut per ell molt diferents. 

La meva por sempre ha estat que ens fiquessin a tots els filòsofs i totes les filòsofes en el mateix sac. Afortunadament, mai no ha estat així. I és que hi ha declaracions, i més amb l'ambient polític que es respira últimament, que desqualifiquen  per sí soles a qui les pronuncia. I aquesta no n'és una excepció:



Doncs em sembla molt que hauria fet un gran favor a la humanitat si s'hagués dedicat únicament a "sus libritos" i a l seu "ser acadèmic"...



Comentaris

Clidice ha dit…
Em repel·leix molt el tipus, o sigui que esquivo tot allò que hi té a veure. A ell i a Intereconomia, vaja :(
fanal blau ha dit…
Sé que no està bé insultar ningú, però mira, ara, si que l'insultaria...
A mi també em repel·leix molt!
Carme Rosanas ha dit…
Doncs quines maners de divertir-se té el senyor! Una altra a qui repel·leix aquest individu.
Sergi ha dit…
El que diu està fora de context, però em sembla que no cal contextualitzar-ho massa. Parlar de morts del terrorisme amb aquest somriure i aquesta cara de satisfacció fa força fàstic. Per què les persones poden fer coses tan bones, i ser tan curtes per altres. Tots el llegíem a l'institut a aquest home, era obligatori. Si ho arribo a saber...
Audrey ha dit…
Quan ho escoltava aquest matí, no m'ho podia creure!, després diu que l'hem mal entès :-S, on queda l'ètica que va escriure?, què trist!.
Catalina Cerdó ha dit…
Quan he vist el vídeo m'he quedat freda, és increïble! Realment hagués estat molt millor si s'hagués dedicat únicament als "seus libritos"
Elfreelang ha dit…
Dispenseu però em fa vomitar el personatge...
maria ha dit…
Ufffff, entre este i "l'amiga" anem apanyats! i alguna cosa em diu que en les pròximes generals es faran amb més d'un escon. Què Déu ens pille confesats...
Nits ha dit…
No el coneixia i sembla ser que tampoc em perdia gaire res de bo. Pel tema del desprestigi de la professió és normal que hi pateixis, penso que en totes les feines ens passa. En la meva sovint veus gent del meu camp dient coses molt greus per la tele, o molt poc professionals,... i com aquella persona en poca estona es carrega el prestigi que moltes persones ens intentem guanyar dia a dia treballant tant bé com podem.

Una salutació company!!!
Anònim ha dit…
Ja se'l veu, com es diverteix, vaja... El pitjor és que els joves s'hagen de formar amb material d'aquest home, perquè molts dels seus llibres són bàsics a l'institut, com per exemple, per a Ètica. Jo, sense anar més lluny, n'he llegit.

Serà que allò de tenir connectat el cul a la boca és un mal de molts.

Ànims amb la recremor, Joan.
Salut, Effy.
Anònim ha dit…
Evidentment, no se us pot posar a tots els filòsofs al mateix sac. Aquest home és senzillament un impresentable.
joanfer ha dit…
Clídice. A l'u i als altres, "tanto monta, monta tanto..." (i mai millor dit). Qui tingui un mínim de criteri i sentit comú no sel's creurà.

Fanal. Doncs fes-ho! Per mi no patexis. Bastant a insultat ell, no només als catalans, sinó a la nostra intel·ligència.

Carme. Veig que no para de fer-se amics... ;)

Xexu. Abans de penjar el vídeo m'ho he pensat dues vegades perquè no sembli que estigui descontextualitzat. Però com molt en dius, no cal fer-ho massa. Sigui com sigui, el que diu no té nom...

Audrey. L'ètica que va escriure queda en els seus llibres i prou. No li demanis més...

Ventafocs. Doncs sí! Ens hagués fet un favor a tots plegats...

Elfreelang. No és d'estranyar, Elvira...

Maria. I si hem de tenir en compte que, el més probable, és que Déu no existeixi... doncs anem apanyats! ;P

Nits. Doncs no, no et perdies absolutament res no coneixent-lo. Aquests són d'aquells personatges que sempre els hi ha agradat mirar-se el melic constantment. I ahí el tenim... s'ho ha muntat bé el tio! Salutacions, Nits! ;)

Effy. És ben curiós, perquè els llibres que ha escrit, des del meu punt de vista, són força bons. I molt aplicables per al jovent. Però quan no fas el que pregones... malament!

Albert. Que sigui un impresentable s'ho ha guanyat a pols, sincerament. No m'hi sento gens identificat amb ell!

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat