IV Mostra de Fotofilosofia

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2010 (UNESCO, 21 de novembre) es convoca per quarta vegada la Mostra de fotofilosofia. Volem enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels IES de tots els Països Catalans. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

El calendari d'enguany serà el següent:

14 de setembre-30 d’octubre: L’alumnat crea i posteja les seves fotofilosofies.

2-6 de novembre: Cada centre tria aproximadament un 10% de les presentades, amb el sistema i criteris que decideixi: Selecció d’un jurat, votació entre l’alumnat, etc. Poden donar-se premis internament.

6-14 de novembre: Cada centre comunica la llista dels noms de l’alumnat guanyador, curs i centre a través del formulari virtual de la pàgina del CREAIF i aquest ho farà al CRP que elaborarà els diplomes. També haurà d’enviar un pwp amb les fotofilosofies guanyadores segons instruccions que es rebran.

17 de novembre, dimecres: Es fa un acte solemne en defensa de la filosofia, que figura en la llista dels celebrats mundialment reconeguts per la UNESCO. L’acte serà a la Facultat de filosofia de la UB a la tarda (es confirmarà lloc i hora). Assisteixen els i les alumnes premiats de cada centre i les famílies i se’ls lliuren els guardons. Un especialista comentarà una selecció de les premiades. La resta del curs es pot aprofitar la xarxa de blogs per treballar i il·lustrar els temes, obrir noves convocatòries del centre enfocades a una temàtica, etc.

Per a més informació podeu consultar la pàgina de la Mostra (Mostra de Fotofilosofia) o "Sapere Audere"

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Quina activitat més maca! Segur que això de les fotos els motiva força.
onatge ha dit…
Que tingueu una bona mostra i una millor FILOSOFADA...

Des del far amb filosofia.
onatge
Elfreelang ha dit…
Ei joanfer si seré totxa que no me n'havia adonat del teu nou blog! bentornat ....ja t'enyorava! llegir-te és un plaer! espero que tot mica en mica es vagi posant a lloc i que les pèrdues esdevinguin amb el temps guanys i aprenentatge....Una abraçada ben forta! aquest curs malauradament m'han rellevat de la filosofia...i la trobaré a faltar però una mica menys si llegeixo els teus posts!
joanfer ha dit…
Carme, Gemma, onatge, Elvira... Gràcies pels vostres comentaris! Qualsevol iniciativa d'aquest tipus sempre és bona... ;)
Elvira, per cert... no t'havia avisat?? És possible que se m'hagi passat per alt avisar-te?? Ostres, si és així ho sento, de veritat. Jo també us enyorava i està sent un plaer tornar-me a creuar amb tots vosaltres... ;)
Mireia ha dit…
No sabia que hi havia jornades de filosofia (seré IGNORANT!!!)

Però és que , clar, els de les sectes aquelles estranyes sde vegades "capten" la gent amb suposades xerrades filosòfiques i jo estava a la defensiva!!
Eva ha dit…
EIIIIII!!!!!
Benvingut!
Gràcies per avisar-me!
joanfer ha dit…
jajaja, no Mireia, això no ho organitza cap "secta" d'aquestes. Aquesta jornada és totalment inofensiva... ;P

Eva. Gràcies a tu per ser-hi! ens llegim... ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Fent camí