Tot a punt per la Mostra


Tot està a punt per la celebració, el proper dimecres 18 (Facultat de Filosofia de la UB, a les 17h), la Mostra de Fotofilosofia d'enguany. Trenta vuit instituts catalans, amb gairebé un mil·ler d'alumnes, superant amb creus els presentats l'any passat, han estat contribuint  i promocionant el pensament filosòfic en aquesta activitat. La previsió d'assistència, pels menys optimistes, és al voltant de les dues-centes persones, però podríem  arribar a les tres-centes.


Aquesta iniciativa oberta a tothom, que es porta a terme per tercer any consecutiu, està inclosa dins les activitats que es fan arreu del món per celebrar el Dia Mundial de la Filosofia (Unesco, 19 de novembre). L'objectiu, una vegada més, ha estat aplegar “espurnes de pensament”, fetes per alumnat de secundària, expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.


I el millor aperitiu serà la visita que farem a dues exposicions de la galeria Art Santa Mònica, "Freqüències" d'Eugènia Balcells i "Fotografia, assaig i comunicació" de Mireia Sentís, on l'art pren forma de llum, color, imatge i fotografia. Exposicions molt recomanables per tothom i que ens serviran per anar-nos obrint boca pel dia que ens espera.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Fent camí