Éxit a la concentració

Filòsofs i filòsofes... però també professionals de la docència, alumnes d'instituts, joves, amics, companys, gent gran, petits, curiosos... Gairebé dues-centes persones s'han aplegat avui a la Concentració en defensa de la Filosofia, convocada al Pont de Pedra de Girona. L'acte ha estat considerat tot un éxit pels assistents i pels mateixos organitzadors.

A la concentració s'han pogut llegir frasses i textos de filòsofs davant dels assistents i s'ha pogut llegir el Manifest de Girona, que a hores d'ara ja ha rebut el suport de gairebé vuit-centes persones, entre personalitats privades i associacions diverses ,entre les quals es troba Ad-Hoc i la Societat Catalana de Filosofia. Aquest manifest es portarà al Parlament per aconseguir la concienciació del govern i intentar aconseguir canviar la trista realitat que viu la Filosofia com a disciplina avui en dia.

Moltes gràcies als organitzadors per la seva feina i a totes aquelles persones que, d'una manera o d'una altra, han volgut posar un granet de sorra en aquesta creuada que està durant massa temps.

Comentaris

SILOE ha dit…
Hola... mi comentario, más que hacia el texto va sobre el como usar tu blog..., sabes que aunque comprenda el catalan, pierdo mucho en mi pobre traducción y me comentaste que puedo usar el mecanismo de traducción, pero no lo encuentro... espero tus noticias, mis felicitaciones por tus escritos, Reme.
Sandra ha dit…
Hola Joan!
Com et vaig dir tenia en projecte fer-me un blog i... per fi me l'he fet! Si vols passa-t'hi, m'agradaria que fossis dels primers en veure els escrits :)
http://sointensely.blogspot.com

PD: Són molt bons els teus textos :D

Sandra.

Entrades populars d'aquest blog

Recordant Martí i Pol

Encara t’enyorem

Quan vaig estimar-me de veritat